HEAR WEAVING

Een nieuwe look voor een nieuwe jij

Schermafbeelding 2020-09-22 om 13.11.12.

HAIRE WEAVE

Als jij op zoek bent naar manieren om je haar te verlengen, dan ben je vast de term hair weave tegen gekomen. Maar wat is hair weave nou precies? De naam hair weave is een algemene term voor een haarstuk waarin haar is vastgeweven (weave) aan een koord. Met deze weave die ook wel een weft wordt genoemd, kan je het eigen haar verlengen. 

ONZE HAARVERLENGING

Echt haar dat door middel van de hairweaving techniek (vlecht) wordt geplaatst. Het haar wat we plaatsen moet zoveel mogelijk aansluiten bij het eigen haar. Wij houden van een natuurlijke classy look, de verlenging mag niet zichtbaar zijn. Je kunt ook gaan voor meer volume in het haar. 


Het haar is leverbaar in vele kleurtinten en verscheidene lengtematen. U kunt het haar dagelijks behandelen en stylen op uw eigen vertrouwde manier.

Schermafbeelding 2020-04-30 om 14.15.11.
Schermafbeelding 2020-07-01 om 21.04.45.

TECHNIEK

Wij vlechten op de hoofdhuid dunne vlechten van het eigen haar. Aan de hand van je wensen bepalen we hoeveel vlechtjes we zetten in je haar. Aan deze vlechten zal het haar worden bevestigd.

De vlechten blijven 6 tot 8 weken in het haar zitten. Na de 6 tot 8 weken kunnen de weave banen omhoog worden gezet. 


INTERESSE IN EEN HAIRWEAVE

Heb je interesse in een hairweave? Neem dan even contact met me op voor een intake. Tijdens de intake gaan we kijken of je haar geschikt is voor een weave. Tevens gaan we dan kijken  welke kleur mooi past bij je haarkleur.  Vervolgens kunnen we een afspraak inplannen voor het zetten van een weave.

IMG_6902.jpg
Neem contact op